VALIKKO

A–POIKIEN OTTELURAPORTTI: Classic – M-Team 10.2.2019

Ottelun alkuun Familyn A-pojat onnittelivat tuoreen tyttövauvan isää valmentaja Matias Ramstedtia.

Ottelun avausmaali syntyi parin minuutin sisällä loukilta palanneen maalivahti Pietari Jääskeläisen syöttäessä Eerik Lindénin vapaaksi. Seuraavaksi tilastomerkinnäksi tuli C:n jäähy, jona aikana M-Team ei onnistunut maalinteossa. Sen sijaan Classic siirtyi 2-0 johtoon ajassa 13:15, kun Rasmus Mäkinen viimeisteli Valtteri Molkan syötöstä maalin. Erän lopussa oli Jimi Ahosen vuoro onnistua Otto Kilven tarjoilusta. Erätauolle mentiin näin ollen 3-0 lukemissa.

Toisen erän alkuun C:lle vihellettiin pelin kolmas jäähy ja M-Team kavensi ylivoimalla lukemiksi 3-1. Ajassa 25:05 Konsta Tykkyläisen terävä laukaus upposi vastustajan verkkoihin Alpo Laitilan esityöstä. Vajaan minuutin kuluttua Ahonen onnistui toistamiseen maalinteossa ja lukemat olivat 5-1. Classin 4. jäähy tuli ajassa 27:08, jona aikana M-Team kavensi pelin 5-2. Heti perään M-Team sai pelin ensimmäisen jäähynsä ja oli C:n vuoro onnistua YV:llä, taululla lukemat 6-2. Ylivoimamaalin teossa onnistui Matias Vaajala Eemeli Akolan syötöstä. Erän loppu oli vauhdikasta salibandyä päästä toiseen.

Kolmannen erän alun M-Team aloitti alivoimalla toisen erän loppuun tulleen jäähyn vuoksi ja Miska Pöysäri upotti tällä kertaa ylivoimamaalin Laitilan syötöstä. Kotijoukkue siirtyi 7-2 johtoasemiin. Seuraavat 3 maalia tulivat reilun 5 minuutin sisään ja maalinteosta vastasi M-Team, jolloin C:n turvallisen tuntuinen johtoasema oli muuttunut lukemiksi 7-5. Classicin aikalisä ajassa 47:35 muutti jälleen kurssin Familyn pojille. Ajassa 49:31 Akola tarjoili syötön Vaajalan maaliin 8-5. Akola vastasi myös seuraavan maalin syötöstä, josta onnistui vuorostaan Tykkyläinen 9-5. Juuso Kollin upotti pallon verkkoihin ajassa 52:04 Lindénin syötöstä ja C johti 10-5. M-Team otti aikalisän, joka ei tuottanut samanlaista tulosta kuin Classicin aiemmin ottama aikalisä. Pelin loppulukemiksi 11-5 viimeisteli Kilpi Vaajalan saadessa syöttöpisteen.

Peli oli hyvä onnistuminen ja Classicilta nähtiin parempaa peliä kuin pitkään aikaan. Ottelun maukkaimman pelaajan palkinnon, Pancho Villan lahjakortin, kävi pokkaamassa Matias Vaajala.

Seuraava kotipeli on runkosarjan viimeinen peli ja se pelataan Spiralilla 2.3. klo 15.30. Tervetuloa kannustamaan!