VALIKKO

A – POIKIEN OTTELURAPORTTI CLASSIC – KOOVEE 18.11.

Sunnuntai-iltapäivän viihdettä oli tarjolla paikalliskamppailun muodossa Spiral-hallilla, kun mittaa toisistaan ottivat Classic ja Koovee. Sarjataulukon kertomaa oli, että Classic kakkosena ja Koovee sijalla kymmenen, vaikkakaan näillä tilastoilla ei merkitystä ole, kun punapaidat on viimekausina ollut sangen haastava vastustaja Classicille.

Ottelu aloitettiin vauhdikkaasti, mutta ehkä kuitenkin hieman totutun kaavan mukaan tunnustellen. Ajassa 7:43 Nieminen siirsi Classicin 1 – 0 johtoon, kun maltillisen alustuksen osumalle taiteili Lindén. Johto jäi sangen lyhyeksi, kun 9:44 Koovee sai tasoituksen. Ennen erän päättymistä Koovee sai estämisestä 2 minuutin rangastuksen, mutta Classic ei ylivoimaansa tässä erässä pystynyt hyödyntämään. Torjuntoja ensimmäisessä erässä Koovee molarilla oli pari enemmän kuin Classicilla, vaikka pallo viihtyi paremmin punaisten hallussa. Classicin pelissä parasta antia olivat muutamat mallikaat laukaukset.

Toisen erän alun Classic jatkoi ylivoimaansa, mutta tuloksetta. Pari sekuntia jäähyn päättymisestä Koovee siirtyi 1 – 2 johtoon, mikä kellosta huolimatta voitaisiin merkitä vastustajan alivoimamaaliksi. Rohkea 5 minuuttia toista erää pelattu ja melkoisen vauhdin pidon jälkeen Mäkinen – Gummerus tasoitti peli 2 – 2. Pelin puolivälin jälkeen Koovee sai 2 minuuttia mailaan lyönnistä, mutta tätäkään ylivoimaa ei Classic hyödyntänyt. Erän kääntyessä loppua kohti sai Koovee yhä paremmin pelin haltuunsa ja painetta sinisten päätyyn. Ajassa 19:23 taululla oli lukemat 2 – 3, joten erätauolle mentiin Kooveen johtaessa.

Kolmanteen erään haettiin tehoja ketjumuutoksilla ja Koovee joutui estämisestä ottamaan 2 minuuttia. Tämäkin ylivoima näytti tehottomalta kunnes Pietilä laukoi 43:55 pallon tarkasti maaliin ja tasoitus oli tosiasia. Tästä peli sai selvän piristysruiskeen ja tempo nousi selvästi. Vauhdikas ja hienokseltaan Classicin hallinnassa ollut jakso päättyi Classicin aikalisään 54:44. Liekö syynä ollut rauhoittaa poikia, mutta tuntui, että tämän jälkeen puntit tasoittuivat, pelin tosin säilyessä vauhdikkaana. Pelikellon näyttäessä 60 minuuttia oli tilanne tasan, joten seurauksena oli jatkoaika.

Jatkoajan alkaessa taisivat sinisten ajatukset olla muualla kuin pelikentällä; siihen malliin pääsi punapaita kentän läpi liikkumaan ja seurauksena siitä Classicin jäähy. Tämän vierailijat hyödynsivät välittömästi ja rangastuksen 7. sekunnilla Koovee naulasi jatkoaikavoiton. Kokonaisuutena peli oli pirteää ja varsinkin kolmannen erän tiivistyksessä liike ja tekeminen mukavalla tasolla. Myös Classicin nuori maalivahti hoiti hommansa mallikkaasti. Kotijoukkueen Classicin maukkain pelaaja Juho Pietilä palkittiin Pancho Villan lahjakortilla.

Classicin A–poikien seuraava ottelu pelataan Spiral-hallilla sunnuntaina 25.11. klo 15.00 kun paikalle saapuu Turusta TPS. Tervetuloa kannustamaan pojat voittoon!